تکنیک های جراحی گوش های برجسته
در مورد جراحی گوش های برجسته به جلو،تکنیک های مختلفی وجود دارد .
جراح، معمولا برش را از پشت گوش می دهد ، و با استفاده از نخ های بخیه و برش هایی که روی لاله گوش می دهد،در واقع روی غضروف ،گوش بیمار را به سمت داخل و به سمت جمجمه حرکت می دهد .
جراحی گوش معمولا بعد از جراحی ،با مقداری کبودی نمایان می شود ،که امری کاملا طبیعی می باشد ،اما درد شدیدی را بیمار در دوران نقاهت حس نمی کند .
حداقل تا دو هفته بعد از جراحی بیمار باید پانسمان 24 ساعته بر روی گوش هایش استفاده کند ،بعد از گذشت این مدت به مدت 2 ماه ،در هنگام خواب از پانسمان فشاری استفاده کنند که گوش حالتش را حفظ کند .
قبل از جراحی
قبل از جراحی گوش های برجسته ،بیمار باید صحبت های لازم با جراح را انجام دهد و ازمشاورات جراح خود استفاده کامل را ببرد .
بعد از جراحی ممکن است مقداری عدم قرینگی بین دوگوش ایجاد شود ،2-3 میلی متر عدم قرینگی بین دو گوش قابل قبول است و مشکل خاصی وجود ندارد .
بیماران اصلاح بیش از حد گوش را بیشتر می پسندند تا اصلاح کمتر از حد آن .
بهترین زمان برای جراحی گوش های برجسته
در حالت کلی بهترین زمان برای بر طرف کردن تمام نقایص مادرزادی صورت،قبل از سن شروع دبستان می باشد . زیرا امکان تمسخر کودک توسط سایرین وجود دارد و این امر سبب کاهش اعتماد به نفس در فرد می گردد. .
برخی والدین به اشتباه گمان میکنند اگر از روشهایی مانند بستن گوش با چسب یا با وسیلهای دیگر استفاده کنند میتوانند نقایص مادرزادی گوش فرزندان خود را برطرف کنند در حالی که این روشها کاربردی نیست شاید بتوان با روشهایی مانند جراحی کوچک یا سوهان زدن غضروف در ماههای اول تولد تا حدودی نقایص گوش نوزاد را برطرف کرد. ولی این روشها در ســنین بــالاتر کـاربردی ندارند و در مواردی اگر بستن گوشها سفت باشد باعث ایجاد خونمردگی و بدشکلی گوشها در کودک میشود و به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
با تشکر مدیریت سایت دکتر خرمی نژاد جراح بینی
۰ Comments